fredag 27 maj 2011

I någons trädgård...

...såg jag den här vackra statyn. Visst är den förtjusande!
Önskar dig som tittar in här en riktigt skön helg!
Nu tar jag några dagars paus i bloggandet - kanske  ; )

måndag 23 maj 2011

Ayurveda...

..är något som intresserar mig. Dels ingår det i min utbildning till Yogaterapeut, men jag läser väldigt mycket om ämnet på fritiden också. Det är så spännande och passar in i mitt sätt att se på tillvaron. Vill du veta mer om ämnet kan du läsa här Ayurveda . Ha en bra dag! Have a nice day!

fredag 20 maj 2011

Som en brudbukett...

..så vacker är den min födelsedagsbukett. Har haft en trevlig dag med tre generationer på besök. Hade bakat morotskaka och rabarberpaj med jordgubbar och vit choklad. Hann tyvärr aldrig fånga det på bild. Men gott var det ; )

torsdag 19 maj 2011

Kunde bara inte låta bli...

...att köpa den här söta burken igår, karamellerna ingick! Tänkte att det är roligt att ha och bjuda barnbarnen på, men så kom jag på att jag inga har - än ;)
Idag ska här bakas och städas, har kalas imorgon. Önskar dig som kikar in här en riktigt härlig torsdag!

tisdag 17 maj 2011

Igår...


idag..
..nu har den lilla soffan äntligen fått lite färg. Den har stått i hallen i några månader i väntan på lite "målarlust" och igår kom den. Nu får vi se var den ska stå - det är lite för mycket här hemma nu! Vill helst ha det minimalistiskt ;)

söndag 15 maj 2011

Vita syrener..

...är så himla vackra. Den här knyckte jag häromdagen på hundpromenaden.

fredag 13 maj 2011

Nu åker det lilla växthuset...

... ut på Blocket. Ja så litet är det inte, det är hela 60 cm högt. Det är så himla fint men jag får inte plats med allt, måste rensa lite ibland. Men det blir nog lite svårt att skiljas från det. Är du intresserad - kolla här: Blocket

onsdag 4 maj 2011

Vill stanna tiden...

..hinner inte allt som jag vill göra, t ex bara sitta och glo i denna underbara natur. Det är faktiskt så grönt som det ser ut!
Jag vill helst vara ute varje sekund, det gör inget att det blev lite kallare, nu kanske blomningen stannar upp lite : )
Ha det gott alla läsare!